В зори ще чакам теб да видя
с рокля бяла като сняг,
залисан в твоите очи,
ще виждам твоя бяг.
Не искам аз от мен да бъде
този бяг така в зори,
но искам нежно ти да ме обичаш,
завинаги с мен бъди.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados