Вампир
Снежнобяла кожа,
леденостудена.
Прелест - невъзможна
и очи червени.
Твойта красота
неземна,
тя за мене е смъртта
неизвестна.
Болката утихва,
вече си отивам.
Смъртта ми надъхва,
да не унивам.
Тялото студено
още е надвесено над мене.
То ще пие до последно,
аз ще мълча неизменно.
© Зорница Василева All rights reserved.