9 ago 2009, 20:55

Вампир 

  Poesía
550 0 3

Вампир

 

Снежнобяла кожа,

леденостудена.

Прелест - невъзможна

и очи червени.

 

Твойта красота

неземна,

тя за мене е смъртта

неизвестна.

 

Болката утихва,

вече си отивам.

Смъртта ми надъхва,

да не унивам.

 

Тялото студено

още е надвесено над мене.

То ще пие до последно,

аз ще мълча неизменно.

© Зорница Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??