Тъй както соковете в окосената трева,
изцеждат се в нозете ми по изгрев,
така и думите Ти напоиха ме с роса
и песента им заискря с небесен изглед.
Текат събудени от вдъхновение води,
в тях светлина естествена танцува.
И радостта се удоволства да твори,
където истинската красота свободно плува.
© Мария All rights reserved.