21 июн. 2024 г., 20:05

Вдъхновение 

  Поэзия
120 1 2

Тъй както соковете в окосената трева,

изцеждат се в нозете ми по изгрев,

така и думите Ти напоиха ме с роса

и песента им заискря с небесен изглед.

 

Текат събудени от вдъхновение води,

в тях светлина естествена танцува.

И радостта се удоволства да твори,

където истинската красота свободно плува.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??