Oct 27, 2011, 1:25 PM

Вече... 

  Poetry » Love
619 0 2

Не оставям вече вратата отключена

с надежда, че някой ще дойде.

Така е правилно. Така съм научена -

да не чакам напразно. От горе.

Не планирам! Никога вече!

Не прекалявам, когато мечтая.

Не чертая пътеки далечни.

И не мисля за Рая...

Не бързам и вече не гоня.

И глава назад не извръщам.

Не търся, не чакам, не моля.

А горчивия залък - преглъщам!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??