27.10.2011 г., 13:25 ч.

Вече... 

  Поезия » Любовна
618 0 2

Не оставям вече вратата отключена

с надежда, че някой ще дойде.

Така е правилно. Така съм научена -

да не чакам напразно. От горе.

Не планирам! Никога вече!

Не прекалявам, когато мечтая.

Не чертая пътеки далечни.

И не мисля за Рая...

Не бързам и вече не гоня.

И глава назад не извръщам.

Не търся, не чакам, не моля.

А горчивия залък - преглъщам!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??