Feb 25, 2014, 9:50 PM

Вечер първа 

  Poetry » Love
315 0 1

Каква прекрасна
 майска вечер....
Обсипано небе
 с звезди.
Щастлив съм аз!
 И влюбен вече...
Изгубил съм се
 във мечти!

Сега е мойта
 бяла Пролет!
В душата ми
 цъфтят цветя 
Летя над този свят
 на воля!
Каква любов
 ме сполетя!
   1950г. Първомай

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??