Каква прекрасна
майска вечер....
Обсипано небе
с звезди.
Щастлив съм аз!
И влюбен вече...
Изгубил съм се
във мечти!
Сега е мойта
бяла Пролет!
В душата ми
цъфтят цветя
Летя над този свят
на воля!
Каква любов
ме сполетя!
1950г. Първомай
© Христо Славов Todos los derechos reservados
Свежо, красиво и пролетно!!!