Jul 13, 2016, 8:37 PM

Вечер със звездите 

  Poetry » Civilian
333 0 3

Тишината, братле, тя ме спасява

от ненужните неща на този свят.

Не разрешава да бъда раняван

и рисува всичко в най-нежния цвят.

 

И тази вечер, малко преди да заспя

чакам на терасата да видя звездите.  

Те ми шепнат: ,,Явка, в този свят

най-хубавото нещо са мечтите''.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??