13 июл. 2016 г., 20:37

Вечер със звездите 

  Поэзия » Гражданская
331 0 3

Тишината, братле, тя ме спасява

от ненужните неща на този свят.

Не разрешава да бъда раняван

и рисува всичко в най-нежния цвят.

 

И тази вечер, малко преди да заспя

чакам на терасата да видя звездите.  

Те ми шепнат: ,,Явка, в този свят

най-хубавото нещо са мечтите''.

© Явор Перфанов Все права защищены

2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??