Sep 26, 2006, 3:07 PM

Вечерна заря 

  Poetry
716 0 0



Тази вечер танцувахме още веднъж,
ти трепереше - цялата.
Не можах да се хвана -
            пък макар и невръстен -
Вечерна ЗАРЯза ме 
            Мая на пръсти-хи-хи-хи...

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??