26 sept 2006, 15:07

Вечерна заря 

  Poesía
714 0 0



Тази вечер танцувахме още веднъж,
ти трепереше - цялата.
Не можах да се хвана -
            пък макар и невръстен -
Вечерна ЗАРЯза ме 
            Мая на пръсти-хи-хи-хи...

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??