Sep 20, 2017, 11:52 AM

Вечна истина (из "Пясък от думи") 

  Poetry » Other
278 0 0

На правдив художник четките

винаги умират прави.

Така било е и ще бъде

на вечното изкуство за прослава.

 

Живот не всеки вдъхва,

страст, любов и тъй нататък,

дори и бог да бъде,

без да се раздава без остатък...

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??