На правдив художник четките
винаги умират прави.
Така било е и ще бъде
на вечното изкуство за прослава.
Живот не всеки вдъхва,
страст, любов и тъй нататък,
дори и бог да бъде,
без да се раздава без остатък...
© Вили Тодоров Все права защищены