Mar 15, 2017, 9:36 PM

Вечна светлина 

  Poetry » Phylosophy
585 1 1

Превръщайки живота в състезание,

обричаме се ние на страдание.

А той създаден е за друго,

да любиш и да му се радваш лудо.

А най-прекрасното в това е,

че бъдещето днеска се чертае.

Така че кой когато осъзнае

смисъла вечен в светлина ще го облее...

© Петя Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??