Превръщайки живота в състезание,
обричаме се ние на страдание.
А той създаден е за друго,
да любиш и да му се радваш лудо.
А най-прекрасното в това е,
че бъдещето днеска се чертае.
Така че кой когато осъзнае
смисъла вечен в светлина ще го облее...
© Петя Борисова Всички права запазени