Feb 25, 2007, 2:00 PM

Веднъж 

  Poetry
645 0 10
                                       Ако трябва веднъж целуни ме,
                                       но със тази целувка една,
                                       че по мене гориш покажи ми,
                                       запали ме и аз да горя.


                                       Ако трябва веднъж прегърни ме,
                                       но със таэи прегръдка една,
                                       как копнял си до днес да ме имаш,
                                       ме накарай да чувствам, ела!


                                       Ако трябва за миг ме обичай,
                                       но във вечност мига превърни,
                                       и тогава ще мога да кажа,
                                       че обичал си истински ти.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??