25.02.2007 г., 14:00 ч.

Веднъж 

  Поезия
646 0 10
                                       Ако трябва веднъж целуни ме,
                                       но със тази целувка една,
                                       че по мене гориш покажи ми,
                                       запали ме и аз да горя.


                                       Ако трябва веднъж прегърни ме,
                                       но със таэи прегръдка една,
                                       как копнял си до днес да ме имаш,
                                       ме накарай да чувствам, ела!


                                       Ако трябва за миг ме обичай,
                                       но във вечност мига превърни,
                                       и тогава ще мога да кажа,
                                       че обичал си истински ти.

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??