ВЕТРОВЕ
Познах от вас, обич и омраза.
Разсичахте ледове без страх.
Без път с вас пустинята навлязох.
Звездни сънища насън броях.
Захвърлен съм на далечен бряг.
Душата ми безветрие зове.
Но как да спра забързаният бяг?
... Носят ме бездомни ветрове.
© Мимо Николов All rights reserved.
Поздрав!