Aug 1, 2014, 3:56 PM

Вигенин и Украйна 

  Poetry » Civilian
384 0 0

Вигенин, знаеш ли кой подкрепяш, кой?
Тези украинци, които използват за бой

балистични ракети, можещи да убият хиляди хора.

Да, война е, но не можем да ти простим позора!

 

alterinformation.wordpress.com/2014/07/29/8949204205/ 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??