1.08.2014 г., 15:56 ч.

Вигенин и Украйна 

  Поезия » Гражданска
385 0 0

Вигенин, знаеш ли кой подкрепяш, кой?
Тези украинци, които използват за бой

балистични ракети, можещи да убият хиляди хора.

Да, война е, но не можем да ти простим позора!

 

alterinformation.wordpress.com/2014/07/29/8949204205/ 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??