Feb 25, 2011, 9:09 PM

Виждайки невидимото 

  Poetry » Love
611 0 3

По-добро от тебе няма да намеря,

защото ти си най-добрият!

Чуваш мелодии, които другите не могат,

виждаш неща, които всички подминават.

 

Видя ги и във мен, когато за останалите бях просто черно-бяла.

Разгада ме, когато бях неразбрана.

Ако ме обикнеш и сега - когато сама себе си отричам,

ще повярвам в теб, ще повярвам и във мен.

© Таня Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??