По-добро от тебе няма да намеря,
защото ти си най-добрият!
Чуваш мелодии, които другите не могат,
виждаш неща, които всички подминават.
Видя ги и във мен, когато за останалите бях просто черно-бяла.
Разгада ме, когато бях неразбрана.
Ако ме обикнеш и сега - когато сама себе си отричам,
ще повярвам в теб, ще повярвам и във мен.
© Таня Михайлова Всички права запазени