Jan 31, 2018, 8:35 AM

Виждам те... 

  Poetry » Love
379 1 3

Виждам те с божи очи 
с чисто сърдечно лице,
виждам те в сиви мъгли
в усмивка на малко дете.

 

Виждам те в морския фар
в хладната утрин и вечер,
будя се от този кошмар
но зная, че ти си далече!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??