31 янв. 2018 г., 08:35

Виждам те... 

  Поэзия » Любовная
380 1 3

Виждам те с божи очи 
с чисто сърдечно лице,
виждам те в сиви мъгли
в усмивка на малко дете.

 

Виждам те в морския фар
в хладната утрин и вечер,
будя се от този кошмар
но зная, че ти си далече!

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??