May 17, 2012, 3:25 PM

Винаги до теб 

  Poetry » Love
676 0 7

Най-красивото отлита,

най-вълшебното се губи,

щом изтлее магията му, 

най-невероятното става

обикновено, най-хубавото

бяга след време,

остава това,

най-истинското,

което е било

винаги до теб...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??