17 мая 2012 г., 15:25

Винаги до теб 

  Поэзия » Любовная
692 0 7

Най-красивото отлита,

най-вълшебното се губи,

щом изтлее магията му, 

най-невероятното става

обикновено, най-хубавото

бяга след време,

остава това,

най-истинското,

което е било

винаги до теб...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??