Вината на сърцето
Страниш ти от мене.
За теб съм нежелано бреме.
Влюбих се в погрешно време,
вината кой ли ще поеме?
Сърцето разбито е във мене,
каза, че аз съм най-тежкото ти бреме.
Любов чиста, ала не на време
ударите на гнева ти ще поеме.
Изкуплението ще е от мене -
любовта ми - най-горчивото ти бреме,
любовта с изтичащото време,
сърцето мое вината ще поеме!
© А.А. All rights reserved.