15 авг. 2013 г., 22:58

Вината на сърцето 

  Поэзия » Любовная
534 0 1

    Вината на сърцето

Страниш ти от мене.
За теб съм нежелано бреме.
Влюбих се в погрешно време,
вината кой ли ще поеме?

Сърцето разбито е във мене,
каза, че аз съм най-тежкото ти бреме.
Любов чиста, ала не на време
ударите на гнева ти ще поеме.

Изкуплението ще е от мене -
любовта ми - най-горчивото ти бреме,
любовта с изтичащото време,
сърцето  мое вината ще поеме!

© А.А. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Сърцето мое вината ще поеме! Не се обвинявай в и за всичко... Щом е било писано да е така, значи така е трябвало да стане! Хареса ми.
Предложения
: ??:??