Виновни ли сме двама,
че обичта ни веч я няма?
Аз съм влюбена във свободата,
а пък ти във рутината.
За тебе времето сега е спряло
и да живееш в миналото искаш.
Аз раста, не ме вини за настроението вяло,
със нещастието си нима ще ме притискаш.
Ти търсиш море в бутилката събрано,
небето да напъхаш във кибритена кутия,
сърцето ми да бие не е спряло,
то просто няма нужда от килия.
Виновна ли съм, че не мога
да продължавам със лъжата,
че чувствата живеят във бърлога,
где от съюза ни и помен няма.
Обичах те, тогава и сега дори,
но моята любов не бъркай с навика, нали?!
Ти си част от мен, но и да боли,
ще тръгвам,
мойто щастие, мечти - вече не си ти.
© Антония Спирова All rights reserved.