Животът е една витрина и гледайки от двете ù страни, се срещат две съдби,
едната, пълна с щастие и радост, а другата кърви от скръб и нищета
и само спомени нашепват красиви приказки за пролетта.
А някъде навън догарят последни есенни лъчи
и като огън тлеещ парят кристалните сълзи.
А болката като порой се сипе,
не спира и не спира да вали.
Животът е една витрина, къде ще бъдеш, сам си избери.
© Стела All rights reserved.