7 jun 2011, 19:06

Витрина 

  Poesía
459 0 0

Животът е една витрина и гледайки от двете ù страни, се срещат две съдби,

едната, пълна с щастие и радост, а другата кърви от скръб и нищета

и само спомени нашепват красиви приказки за пролетта.

А някъде навън догарят последни есенни лъчи

и като огън тлеещ парят кристалните сълзи.

А болката като порой се сипе,

не спира и не спира да вали.

Животът е една витрина, къде ще бъдеш, сам си избери.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??