May 15, 2010, 8:30 PM

Влюбени крила 

  Poetry » Love
666 0 1

Щом отворя сутрин своите очи,

греят в твоята усмивка хиляди лъчи.

Усмивката, която стопля моята душа,

всяка сутрин ме кара да летя.

Над морските вълни огромни.

Като птица с мечти безбройни.

Разперил влюбени крила.

Вечно ще разнасям любовта.

Над градове и над села.                                                                                          

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??