Щом отворя сутрин своите очи,
греят в твоята усмивка хиляди лъчи.
Усмивката, която стопля моята душа,
всяка сутрин ме кара да летя.
Над морските вълни огромни.
Като птица с мечти безбройни.
Разперил влюбени крила.
Вечно ще разнасям любовта.
Над градове и над села.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados