Убежище са твоите очи,
блестящи коледни звезди.
Това са очите ти изящни.
Истински, влюбени, искри.
Блестящи фойерверки,
украсяващи небосвода сив.
Така го правят по-красив.
Прекрасните ти слънчеви очи,
искрящи, влюбени, мечти.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.