21 дек. 2010 г., 21:21

Влюбени звезди 

  Поэзия » Любовная
758 0 2

Убежище са твоите очи, 

блестящи коледни звезди.        

Това са очите ти изящни.      

Истински, влюбени, искри.    

Блестящи фойерверки,            

украсяващи небосвода сив.                   

Така го правят по-красив.           

Прекрасните ти слънчеви очи,     

искрящи, влюбени, мечти.       

 

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??