Уплаши се,
че нашата среща
ще е любовна?
Напротив,
ще бъде почти случайна.
Аз ще взема автобуса
от другия край на България
и ще дойда,
ще си наема хотел
и вечерта
ще ти се обадя.
Боже, как затрепери гласът ти!
Караш ме
да се чувствам
като онова червено
дяволче от рекламата:
"Харчи! Харчи!
Нямаме време!"
Абсолютно камикадзе съм -
хладнокръвна и твърдо уверена,
че ще натисна копчето
и ще вдигна във въздуха
полулюбовните ти
полуобещания.
Боже, пак затрепери гласът ти!
И те взривявам.
© Павлина Гатева All rights reserved.
Скоро не съм те чела, не влизах в сайта... Ще трябва да те попрочета
Поздрави!