Feb 5, 2015, 10:41 AM  

Волята Адамова 

  Poetry » Other
307 0 1

Повярвах!
И сега изпитвам Божи страх
да не подпали чергата ми огънят,
заченат само с мисъл,
с концентриран лъч насочен в праханта
към безнадеждно мокрите
ми моления.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??