5 февр. 2015 г., 10:41  

Волята Адамова 

  Поэзия » Другая
320 0 1

Повярвах!
И сега изпитвам Божи страх
да не подпали чергата ми огънят,
заченат само с мисъл,
с концентриран лъч насочен в праханта
към безнадеждно мокрите
ми моления.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??