Mar 23, 2016, 9:37 PM

Време 

  Poetry » Love
263 1 0

Времето е

нежната артерия,

която пълзи по врата ти

като паяче -

толкова бавно, когато те няма,

толкова бързо, когато си с мен.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??