23 мар. 2016 г., 21:37

Време 

  Поэзия » Любовная
264 1 0

Времето е

нежната артерия,

която пълзи по врата ти

като паяче -

толкова бавно, когато те няма,

толкова бързо, когато си с мен.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??