Jan 20, 2020, 7:59 AM

Време е... 

  Poetry
504 0 0

Дойдох на този свят

за радост, за изява...

Но хваща ме и яд,

че всичко не узрява.

 

Светът ли ми е крив,

или го не поливах?

Че всеки ден е сив

и аз с нощта го сливах.

 

Но с нишка от сребро

животът си претеглям.

За зло или добро,

към друг живот потеглям.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??