Dec 22, 2016, 2:55 PM

Време за сбогуване 

  Poetry » Other
482 0 5

И пак ще има пролет, 
пак ще бъдем влюбени.
Сега ли? Зима е
и време за сбогуване
със старите ни болки, 
с вината непотребна.
И нека дишат другите,
като опростим и себе си.

 

 

13.11.2016

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??