22 dic 2016, 14:55

Време за сбогуване 

  Poesía » Otra
481 0 5

И пак ще има пролет, 
пак ще бъдем влюбени.
Сега ли? Зима е
и време за сбогуване
със старите ни болки, 
с вината непотребна.
И нека дишат другите,
като опростим и себе си.

 

 

13.11.2016

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??