Aug 26, 2009, 11:20 PM

Времето е чуждо 

  Poetry » Love
623 0 1

ВРЕМЕТО Е ЧУЖДО

 

Не съм писала от много дълго;

стихове, писма, любов...

времето е чуждо.

А толкова много искам да разкажа.

Но времето остава чуждо.

Ако можех без думи да говоря.

Стихове без мастило да редя,

щях да ти изпратя най-горещите писма.

Ако можех, на всички щях да кажа,

че съм най-щастливата жена.

Но кой би разбрал мен и неизказаното

в моята душа.

Кой би ми повярвал, че времето е чуждо.

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Предлагам ти да замениш "огрена" със " си озарена"!!! Ноооо, просто предлагам - избора си е твой Поздрави
Random works
: ??:??