ВРЕМЕТО Е ЧУЖДО
Не съм писала от много дълго;
стихове, писма, любов...
времето е чуждо.
А толкова много искам да разкажа.
Но времето остава чуждо.
Ако можех без думи да говоря.
Стихове без мастило да редя,
щях да ти изпратя най-горещите писма.
Ако можех, на всички щях да кажа,
че съм най-щастливата жена.
Но кой би разбрал мен и неизказаното
в моята душа.
Кой би ми повярвал, че времето е чуждо.
© Лили Todos los derechos reservados