Sep 6, 2023, 7:36 AM

Все още ли... 

  Poetry » Love
176 0 2

    

       Все още ли…

 

Все още ли обичаш в рими

за теб да пиша стиховè?

Все още ли обичаш в рими

любов от други светове?

 

Все още ли докосваш нежно

със чувства моята душа?

Все още ли е неизбежно

да срещна в тебе любовта?

 

Все още ли си тъй прекрасен,

все още ли ме искаш ти?

Все още ли във тебе траен

е всеки порив от мечти?

 

Все още ли обичаш много,

сънуваш ли ме още във нощта?

Изпращам ти вълшебно слово

с целувката на любовта?

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??