Все още ли обичаш в рими
за теб да пиша стиховè?
Все още ли обичаш в рими
любов от други светове?
Все още ли докосваш нежно
със чувства моята душа?
Все още ли е неизбежно
да срещна в тебе любовта?
Все още ли си тъй прекрасен,
все още ли ме искаш ти?
Все още ли във тебе траен
е всеки порив от мечти?
Все още ли обичаш много,
сънуваш ли ме още във нощта?
Изпращам ти вълшебно слово
с целувката на любовта?
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени