May 26, 2005, 10:19 PM

Всеки ден !!! 

  Poetry
1466 0 9

Всеки ден се опитвам,
да продължа с надежда напред,
да вярвам, че няма защо да плача сама,
да зная, че с шепа обгръщам света!

Всеки ден се опитвам,
да повярвам в утрото на деня,
да се усмихна на слънцето,
да премахна облак с ръка!

Всеки ден се опитвам,
да запазя доброто у мен!
И всеки ден, тази надежда умира,
като скитник в сърцето ранен!

Всеки ден се опитвам да се изправя
и всеки ден аз пропадам.
Събирам в душата си спомени,
от които всеки ден се надявам!
       
И всяка утрин с усмивка представям
на хората колко е хубав света!
И вечерта отново бляна развалям
плачеща, даже сама!

© Ема Кирилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??